Φόρτωση Εκδηλώσεις
  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Tricky (ακύρωση)

€20

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
13 Μαΐου
Ώρα:
9:00 μμ - 11:30 μμ
Κόστος:
€20
Κατηγορία Εκδήλωση:

Χώρος Διεξαγωγής

Fix Factory of Sound
26ης Οκτωβρίου 15 Θεσσαλονίκη
Θεσσαλονίκη, 54627 Ελλάδα
+ Χάρτης Google
Τηλέφωνο:
2310 500670

Oι συναυλίες του Tricky που ήταν προγραμματισμένες για τις 13 και 14 Μαϊου σε Θεσσαλονίκη (Fix Factory Of Sound) και Αθήνα (Fuzz Live Music Club), αντίστοιχα, δεν θα πραγματοποιηθούν. Όπως μας ενημέρωσε σήμερα το management του καλλιτέχνη, ο σπουδαίος μουσικός / παραγωγός από το Bristol είναι αναγκασμένος να ακυρώσει όλα τα shows της επερχόμενης περιοδείας του για λόγους υγείας.

Αυτή τη στιγμή, δεν είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε νέες ημερομηνίες για τα συγκεκριμένα shows, οπότε θα προχωρήσουμε σε άμεση επιστροφή των χρημάτων στους κατόχους εισιτηρίων. Η διαδικασία θα γίνει αυτόματα για όσους έχουν κάνει αγορά online, με το αντίτιμο να πιστώνεται στο λογαριασμό τους μέσα στις επόμενες ημέρες χωρίς να απαιτείται κάποια περαιτέρω ενέργεια από τη μεριά τους. Εκπρόσωποι της εταιρείας μας θα επικοινωνήσουν και με όσους έχουν κάνει αγορά με μετρητά.

Ακολουθεί η ανακοίνωση από τον καλλιτέχνη:
“Δυστυχώς, πρέπει να ανακοινώσουμε ότι όλα τα επερχόμενα shows ακυρώνονται καθώς ο Tricky χρειάζεται να κάνει ένα διάλειμμα και να επικεντρωθεί σε ζητήματα της προσωπικής του υγείας. Θα υπάρξει άμεση επιστροφή των χρημάτων στους κατόχους των εισιτηρίων. Ζητάμε συγγνώμη για όποια δυσκολία προκαλεί η συγκεκριμένη ακύρωση και ανυπομονούμε για την επιστροφή στις περιοδείες στο κοντινό μέλλον.”